Увага ! Внимание ! Attention !
Учні 9 класу СШ № 23, готуємося до тематичного оцінювання разом !
С.Г. Дехтяренко. Моніторинг якості освіти: рівнева загальноосвітня підготовка учнів з хімії, 9 клас - Запоріжжя: ЛІПС, 2011. - 188 с.
Тема 3. Найважливіші органічні сполуки.
Підтема 6. Жири. Склад жирів, їх утворення. Гідроліз та гідрування жирів. Вуглеводи: глюкоза, сахароза, крохмаль, целлюлоза. Молекулярні формули, поширення в природі. Полімерна будова крохмалю й целлюлози. Реакції їх гідролізу. Застосування вуглеводів, їхня біологічна роль. Загальна схема виробництва цукру. Амінооцтова кислота, її молекулярна та структурна формули, фізичні властивості. Функціональні аміно- та карбоксильна групи. Амфотерні властивості, утворення пептидів. Білки: склад і будова. Гідроліз, денатурація, кольорові реакції білків. Біологічна роль амінокислот і білків. Нуклеїнові кислоти: склад і будова. Природні й синтетичні органічні сполуки. Значення продкутів органічної хімії. (с.126)
Бажаю успіху та натхнення!
Комментариев нет:
Отправить комментарий